HINNASTO

Kaikkien hinnastossa olevien palveluiden tilaaminen onnistuu helpoiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jansku@movesmart.fi Mainitse mielellään jo viestin otsikossa mistä palvelusta on kyse. Yksilövalmennuksessa ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton eikä sitouta sinua vielä mihinkään. Etävalmennuksista saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi laskun sekä tilaamasi tuotteen.
 

YKSILÖVALMENNUS

 

Yksilövalmennus sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai lähtötasoon katsomatta. Harjoitukset ja suunnitelmat laaditaan aina yksilöllisesti juuri sinun lähtötasosi, tavoitteidesi sekä mieltymystesi mukaan. Aina ei tarvitse harjoitella kuntosalilla vaan treenit voidaan suorittaa joustavasti missä tahansa.
 

45 € / tapaaminen + mahdollinen kuntosalimaksu

 

VALMENNUSPAKETIT

 

Valmennuspaketit aloitetaan aina veloituksettomalla alkukartoituksella, jonka perusteella voimme yhdessä miettiä juuri sinulle sopivinta vaihtoehtoa. Tämän jälkeen sovimme yhdessä ensimmäisen treenin sekä valmennuksen muista yksityiskohdista, kuten etenemisestä ja metodeista. Näin opit heti oikeat suoritustekniikat ja pystyt harjoittelemaan myös itsenäisesti. Mikäli haluat harjoitella kuntosalilla, varmistathan itse etukäteen, että salille saa ottaa oman personal trainerin mukaan (mahdolliset sisäänpääsymaksut lisätään laskun loppusummaan).
Jos haluat treenata yhdessä parisi kanssa, saatte molemmat -25% alennusta paketin hinnasta.

 
5 x 60 min = 212,50 € (+mahdolliset kuntosalimaksut)

10 x 60 min = 400 € (+mahdolliset kuntosalimaksut)

ETÄVALMENNUS

Etävalmennus sopii sinulle, jos tykkäät treenata itsenäisesti, mutta haluat kuitenkin ammattilaisen tukea ja apua treenien suunnitteluun tai ravinto-ohjaukseen. Voit asua missäpäin Suomea tai maailmaa tahansa osallistuaksesi etävalmennukseen. Tarvitset vain pääsyn sähköpostiin sekä riittävästi itsekuria suunitelman toteuttamiseen.

START SMART 180€

Haluatko treenata itsenäisesti, mutta kaipaat ammattilaisen suunnittelemaa liikunta- ja ravinto-ohjelmaa kuntoilun aloituksen tueksi? 12 viikon verkkovalmennuksessa saat joka viikko sähköpostiisi teoriatietoa liikunnasta, ravinnosta tai levosta sekä käytännön ohjeita ja harjoitteita juuri sinun tavoitteitasi silmällä pitäen. Tällä valmennuksella on tyytyväisyystakuu eli jollet ole valmennuksen päätyttä tyytyväinen saamasi palveluun, palautan valmennusmaksun mukisematta tilillesi.

ALOITTELIJAN LIHASKUNTO 29€

Haluatko aloittaa lihaskunnon parantamisen, muttet tiedä mistä aloittaa? Aloittelijan lihaskunto-ohjelmalla saat ensimmäiseksi harjoitukseksi sopivan lihaskuntoharjoituksen joko kotiin tai kuntosalille (mainitse tilatessasi kumman ohjelman haluat). Saat helppolukuiset kirjalliset ja kuvalliset ohjelmat kätevästi sähköpostiisi.

ALOITTELIJAN STARTTIPAKETTI 49€

Haluatko aloittaa kokonaisvaltaisen matkan kohti parempaa kuntoa ja ottaa askeleen kohti parenpaa lihaskuntoa, kestävyyskuntoa ja liikkuvuuta. Starttipaketti sisältää ohjeet jokaiseen osa-alueeseen helppolukuisina kirjallisina sekä kuvallisina ohjeina.

KAUSISUUNNITELMA 149€

Onko sinulla tavoitteena juosta ensi kesänä maraton tai mahtua syksyllä hääpukuun? Tiettyyn tärkeään tapahtumaan kannattaa aloittaa valmistautuminen hyvissä ajoin, sillä et voi tehokkaasti kehittää kaikkia ominaisuuksiasi. Harjoittelu kannattaakin jakaa 1-3 kk pituisiin jaksoihin, joilla jokaisella kehitetään eri ominaisuutta. 3-6kk kuluttua huomaat tasosi nousseen jokaisella osa-alueella.
 

 

 

Maksutavat:  Lasku  |  Pankkikortti  |  Käteinen  |  Smartum setelit  |  ePassi

 

Hinnat voimassa toistaiseksi. MoveSmart pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.