HINNASTO

Kaikkien hinnastossa olevien palveluiden tilaaminen onnistuu helpoiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jansku@movesmart.fi Mainitse mielellään jo viestin otsikossa mistä palvelusta on kyse. Yksilövalmennuksessa ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton eikä sitouta sinua vielä mihinkään. Etävalmennuksista saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi laskun sekä tilaamasi tuotteen.
 

YKSILÖVALMENNUS

 

Yksilövalmennus sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai lähtötasoon katsomatta. Harjoitukset ja suunnitelmat laaditaan aina yksilöllisesti juuri sinun lähtötasosi, tavoitteidesi sekä mieltymystesi mukaan. Aina ei tarvitse harjoitella kuntosalilla vaan treenit voidaan suorittaa joustavasti missä tahansa.
 

 

VALMENNUSPAKETIT

 

Valmennuspaketit aloitetaan aina veloituksettomalla alkukartoituksella, jonka perusteella voimme yhdessä miettiä juuri sinulle sopivinta vaihtoehtoa. Tämän jälkeen sovimme yhdessä ensimmäisen treenin sekä valmennuksen muista yksityiskohdista, kuten etenemisestä ja metodeista. Näin opit heti oikeat suoritustekniikat ja pystyt harjoittelemaan myös itsenäisesti. Mikäli haluat harjoitella kuntosalilla, varmistathan itse etukäteen, että salille saa ottaa oman personal trainerin mukaan (mahdolliset sisäänpääsymaksut lisätään laskun loppusummaan).
Jos haluat treenata yhdessä parisi kanssa, saatte molemmat -25% alennusta paketin hinnasta.
 

ETÄVALMENNUS

Etävalmennus sopii sinulle, jos tykkäät treenata itsenäisesti, mutta haluat kuitenkin ammattilaisen tukea ja apua treenien suunnitteluun tai ravinto-ohjaukseen. Voit asua missäpäin Suomea tai maailmaa tahansa osallistuaksesi etävalmennukseen. Tarvitset vain pääsyn sähköpostiin sekä riittävästi itsekuria suunitelman toteuttamiseen.Alkukartoitus

Lihaskunto-ohjelma

Kestävyyskunto-ohjelma

Liikkuvuus ja tuki-ohjelma

Ravinto-ohjaus

Kausisuunnitelma

Sähköpostituki

12 VKON START SMART 

180 €

15€/VKO


esitäytettävä lomake

sisältyy päivityksineen

sisältyy päivityksineen

sisältyy päivityksineen

sisältyy

sisältyy (12 vkoa)

sisältyy koko valmennuksen ajan

ALOITTELIJAN LIHASKUNTO

29 €


ei sisälly

sisältyy (alku- ja loppuverryttelyineen)

ei sisälly

ei sisälly

ei sisälly

ei sisälly

ei sisälly

ALOITTELIJAN STARTTIPAKETTI

49 €


ei sisälly

sisältyy (alku- ja loppuverryttelyineen)

sisältyy

sisältyy

ei sisälly

sisältyy (8 vkoa)

ei sisälly

KAUSISUUNNITELMA

149 €


esitäytettävä lomake

sisältyy päivityksineen

sisältyy päivityksineen

sisältyy päivityksineen

ei sisälly

sisältyy (tarpeen mukaan 3-6 kk)

sisältyy koko kauden ajan

START SMART

Haluatko treenata itsenäisesti, mutta kaipaat ammattilaisen suunnittelemaa liikunta- ja ravinto-ohjelmaa kuntoilun aloituksen tueksi? 12 viikon verkkovalmennuksessa saat joka viikko sähköpostiisi teoriatietoa liikunnasta, ravinnosta tai levosta sekä käytännön ohjeita ja harjoitteita juuri sinun tavoitteitasi silmällä pitäen. Tällä valmennuksella on tyytyväisyystakuu eli jollet ole valmennuksen päätyttä tyytyväinen saamasi palveluun, palautan valmennusmaksun mukisematta tilillesi.

ALOITTELIJAN LIHASKUNTO

Haluatko aloittaa lihaskunnon parantamisen, muttet tiedä mistä aloittaa? Aloittelijan lihaskunto-ohjelmalla saat ensimmäiseksi harjoitukseksi sopivan lihaskuntoharjoituksen joko kotiin tai kuntosalille (mainitse tilatessasi kumman ohjelman haluat). Saat helppolukuiset kirjalliset ja kuvalliset ohjelmat kätevästi sähköpostiisi.

ALOITTELIJAN STARTTIPAKETTI

Haluatko aloittaa kokonaisvaltaisen matkan kohti parempaa kuntoa ja ottaa askeleen kohti parenpaa lihaskuntoa, kestävyyskuntoa ja liikkuvuuta. Starttipaketti sisältää ohjeet jokaiseen osa-alueeseen helppolukuisina kirjallisina sekä kuvallisina ohjeina.

KAUSISUUNNITELMA

Onko sinulla tavoitteena juosta ensi kesänä maraton tai mahtua syksyllä hääpukuun? Tiettyyn tärkeään tapahtumaan kannattaa aloittaa valmistautuminen hyvissä ajoin, sillä et voi tehokkaasti kehittää kaikkia ominaisuuksiasi. Harjoittelu kannattaakin jakaa 1-3 kk pituisiin jaksoihin, joilla jokaisella kehitetään eri ominaisuutta. 3-6kk kuluttua huomaat tasosi nousseen jokaisella osa-alueella.

PIENRYHMÄVALMENNUS


Pienryhmävalmennukset voidaan järjestää toiveidesi mukaan missä tahansa, esimerkiksi YouMove luonnollisen liikkumisen keskuksessa, ulkona tai yrityksen omissa tiloissa. Kokoa kasaan samanhenkinen ryhmä ja yhdistä yksilövalmennuksen ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Saat henkilökohtaista valmennusta ja etenet omaan tahtiisi, mutta saat ryhmästä paljon tukea ja motivaatiota liikkumiseen.
 Kesto

Ajankohta

Paikka

Ryhmäkoko

Valmentaja

Kenelle sopii?

Miksi?

5-12 HLÖÄ

120 €/hlö

(10€/h)


12 x 60 min

Aloitus maaliskuussa 2019

Sovittavissa, vaihtelee

5-12

Jaana Strandman

- kuntoilijoille

- aloittelijoille

- monipuolisista treeneistä pitäville

Ryhmästä voimaa ja energiaa! Monipuolista ja hauskaa treeniä.

SUUNNITTELE OMA RYHMÄ

KYSY TARJOUS


sovittavissa

sovittavissa

sovittavissa

2-20

Jaana Strandman

- yrityksille

- kaveriporukoille

- urheiluseuroille

Ryhmästä enemmän iloa ja tsemppiä! Rakennetaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

 

 

Maksutavat:  Lasku  |  Pankkikortti  |  Käteinen  |  Smartum setelit  |  ePassi

 

Hinnat voimassa toistaiseksi. MoveSmart pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.