Joululahja ideoita pukinkonttiin tai itselle!

Aiheuttaako joululahja kaverille, itselle tai perheenjäsenelle päänvaivaa? Mitäpä jos antaisit tänä vuonna tavaran tai vaatteen sijaan lahjan, josta on saajalle iloa ja hyötyä vielä pitkään. Personal trainer paketti auttaa saajaansa löytämään liikunnan ilon tai oman kropan heikot lenkit.

Tässä MoveSmartin vinkit pukinkonttiin (miksei myös itselle):

1. Joulukuun aikana ostetuihin PT-paketteihin extra treeniaikaa!!

7 treeniä 5 hinnalla      yht. 300€ (norm. 420€)

Kuntoilijan toivotuin joululahja! Paketti sisältää yhteensä 8 tapaamista (alkukartoitus + 7 treeniä), treeniohjelmat sekä sähköpostituen valmennuksen ajan, mutta ei mahdollisia kuntosalimaksuja. Varmistathan siis etukäteen saako salillesi tuoda oman PT:n. Mahdolliset sisäänpääsymaksut lisätään laskun loppusummaan.

img_20161019_152825

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Liikekaavatestaus

Liikekaavatestaus + korjaava / optimoiva treeniohjelma 99 € (norm. 129€)

80% suomalaisista kärsii liikunta- ja tukielinsairauksista sekä kroonisista kiputiloista, oletko sinä yksi heistä? Tiedätkö miten kroppasi todella toimii ja mitkä ovat juuri sinun heikoimmat lenkkisi? Löytämällä epätasapainot liikkuvuudessa, tukilihaksistossa ja kontrollissa sekä korjaamalla ne saat paljon lisää tehoja treeniin. Parhaimmassa tapauskessa pääset myös eroon sinua vaivaavista kivuista ja jumeista.  Liikekaavatestaus skannaa kroppasi näiltä epätasapainoilta ja auttaa sinua löytämään juuri oikeat liikkeet korjaamaan tilanteen. Samat testit ovat käytössä myös NHL, NBA ja NFL huippujen valmennuksessa.

Joululahja paketti sisältää testauksen (noin 45-60 min), sähköisen treeniohjelman sekä yhden yhteisen 60 min treenin.

3. FoamRoller + ohjaus

FoamRoller sekä 60 min opastus rullailun saloihin          80€ (erikseen ostettuna 107€)

Putkirullaus on ehkä maailman tehokkain itsehoitoväline kehonhuoltoon – jos sitä osaa käyttää oikein. Oikealla tekniikalla saat nopeasti lisää liikkuvuutta sekä nopeutat treenistä palautumista. Väärällä tekniikalla saat itsesi entistä enemmän jumiin. Kannattaakin siis satsata samalla ohjattuun opastukseen.

Voit valita rullaksi joko EasyRollerin tai ProRollerin. Saat lisäksi yhden tunnin mittaisen PT-tapaamisen jossa opetellaaan oikeat rullaustekniikat jokaiseen tilanteeseen. Tutustu eri rullavaihtoehtoihin täältä.

foamroller easyroller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa joululahjat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jansku@movesmart.fi. Saat laskun kätevästi suoraan sähköpostiisi ja maksun saatuani toimitan lahjakortit ja rullat henkilökohtaisesti Hyvinkään alueella, muualle posti kuljettaa lahjakortit ilman lisämaksua, mutta rullatoimituksiin joudun lisäämään 5€ lisämaksun.

Jouluisin terveisin,

PTJansku