Projekti: painonpudotus – lopputulos

Apua. Projektin lopputulos. Tajusin vasta etten missään vaiheessa julkaissut painonpudotus projektini tuloksia. Pahoittelut siitä. Tässä ne kuitenkin tulevat, tadaa!

Lopputulos

lopputilanne

 

 

 

 

 

 

Kuten jo edellisillä viikoilla uumoilin, en ihan tavoitteeseen eli 5,5 kilon painonpudotukseen päässyt, mutta tyytyväinen olen tuloksiin silti. Senttejä lähtenyt tasaisesti koko kropasta hauista ja pohjetta lukuunottamatta (niissäkin vallalla ollut pieni puoliero tasoittunut), vyötäröltä eniten -6,5 cm.

Voimatasojen puolellakin tapahtunut muutosta parempaan, joten sen puolesta tavoite on saavutettu. Jalat minulla näyttäisi edelleenkin olevan se heikoin lenkki ja vaikka maastavetotulos paranikin jonkinverran, ei kyykyssä tullut minkäänlaista parannusta. Penkkipunnerruksessa tein matkan puolessa välissä oman ennätykseni ja taso on pysnyt loppuun saakka siinä samassa, uutta enkkaa siis ehkä kohta tulossa…

Lihaskasvun lopputulos

Tässä ”symmetric strenght” tuloskortti aloituksesta                                                 Ja tässä viimeisimmät mittaustulokset

score uusi

symmetric score uusi

 

 

 

 

 

Sama yhden toiston maksimeina arvioituna.                                                                   Viimeisin tilanne.

one rep max vanhaone rep max

 

 

 

 

 

 

Ja vielä havainnekuvina alkutilanne                                                                                  Sekä lopputilanne.

vanha kuvauusi kuva

 

 

 

 

 

 

 

 

Lihaskartan mukaan lisää voimaa (eli vihreää ja kellertävää väriä) on tullut varsinkin rintalihaksiin, käsivarsiin, leveän selkälihakseen sekä epäkkäisiin. Seuraavaksi siis selvästi alavartalon kimppuun, jotta saataisiin sinnekin lisää lihasta!

Projekti saatu siis päätökseen ja tulokset siitä olivat rohkaisevia. Painonpudotus ja samanaikainen kiinteytyminen on siis mahdollista ilman mitään suurta dieettiä tai kaikkien herkkujen karsimista. Alkuun meni minullakin jokunen viikko, jolloin jouduin vähän enemmän laskemaan sainko tarpeeksi rasvaa ja proteiinia ravinnosta, mutta yllättävän äkkiä sekin tasoittui niin että tiedostamattaankin söin juuri oikein. Mitään tiukkaa dieettiä en siis ole noudattanut, ainoastaan varmistanut riittävän energiansaannin, sekä treenannut kurinalaisemmin kuin ennen (sisältäen myös ennalta suunnitellut lepopäivät ja jaksot).

Nyt aion kuitenkin vielä nauttia kesästä ja sen tuomista liikuntamahdollisuuksista, kuten porras- ja loikkatreeneistä, maastopyöräilystä, suppailusta sekä tietenkin wakeboardingista. Muista, että vaikka kesällä saakin ottaa vähän rennommin niin liikkua kannattaa aina. Opettele vaikka ihan uusi laji tai jahtaa pokemoneja, kunhan nautit liikunnasta ja Suomen puhtaasta luonnosta.

Tsemppiä ja ihanaa kesää! Jos minä pystyn niin sinäkin pystyt! Ja mikäli kaipaat itsellesi valmentajaa tai tsemppaajaa niin olen käytettävissä, ota yhteyttä niin selvitetään juuri sinun liikkumis- ja ravitsemustarpeesi.

#ptJansku (info@movesmart.fi)

PS. Seuraathan minua jo facebookissa ja  Instagramissa?