16.3.2017

Työhyvinvointi on investointi!

Työhyvinvointi-päivän tarkoituksena on saada enemmän energiaa ja motivaatiota työntekoon ja vapaa-aikaan. Energia-päivä nostaa TyHy-päiväsi uudelle tasolle tuomalla päivään sopivassa suhteessa fyysisiä aktiviteetteja, rentoutumista ja ravitsevaa luomuruokaa. Näin edistät tehokkaasti tiimisi työhyvinvointia ja nostat työvirettä.

Energia-päivä tulee sinne missä tapahtuu. Vaihtoehtoisesti voimme lisäksi hoitaa koko TyHy-päivänne suunnittelun kuljetuksista paikkavarauksiin. Tarvitsemme vain tiedon tapahtumanne ajankohdasta, tavoitteista ja budjetista. Rakennetaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

Alla vain muutamia esimerkkejä laajasta valikoimastamme, kysy ja ehdota lisää aktiviteetteja jos jotain kaipaamaasi ei löydy listalta. Kaikki TyHy tapahtumat järjestetään yhteistyössä PS Training and Wellnessin kanssa.

Hikeä & kuntoa:

Kuntotestaus, liikekaavatestaus, lihaskuntotreeni (esim. HIIT, kuntopiiri, kahvakuula, loikka, core, crosstraining), kestävyystreeni (esim. porras, mäki, juoksutekniikka), kehonhallinta, SUP-lautailu, SUP-jumppa, wakeboarding eli vesilautailu, trampoliini, akrobatia, kiipeily, parkour, street workout, itsepuolustus, sirkus, tankotanssi

Rentoutta & rauhaa:

Saunajooga, venyttely, tasapaino, ryhti, liikkuvuus, foam roller, luontopolku, leikkimieliset pihapelit

Luennot:

Liikuntaan, ravintoon ja lepoon liittyen. Sovitaan tarkka sisältö aina tapauskohtaisesti.

Tiesitkö, että…

vain reilu kolmannes (36 %) työikäisistä suomalaisista liikkuu terveytensä kannalta riittävästi. Loput 2,1 miljoonaa työikäistä eivät joko liiku lainkaan, liikkuvat liian vähän tai liian alhaisella teholla. Terveyden kannalta tulisikin liikkua vähintään 30 minuuttia neljästi viikossa sellaisen liikunnan parissa, jossa hikoillaan sekä hengästytään miellyttävissä merkeissä. Tämän lisäksi tulisi saada samanlainen annos siirtymisiin ja hyötypuuhasteluun painottuvaa hyötyliikuntaa.

Tutkimusten mukaan työhyvinvointi on merkittävä myönteinen tekijä yritysten tulosmittareihin kuten tuottavuuteen, voittoon, asiakastyytyväisyyteen, työntekijöiden vähäisempään vaihtuvuuteen, sairauspoissaoloihin ja tapaturmiin. Hyvin suunnitellut investoinnit työhyvinvointiin voivat maksaa itsensä moninkertaisina takaisin. Liikunnallisesti aktiivinen työntekijä säästää vuositasolla 500 € inaktiiviseen henkilöön verrattuna. Se on kuitenkin marginaalinen hyöty verrattuna työntekijän saamaan henkilökohtaiseen bonukseen. Parempi kunto, vireämpi olo, terveempi keho ja lisääntynyt työteho ovat bonuksia, joiden arvoa ei voi rahassa mitata.

Esimerkiksi selkäkipu, joka on yleisin sairaspoissaolojen aiheuttaja Suomessa, olisi kohtuulisella vaivalla ennaltaehkäistävissä keskivartalon lihaksia vahvistavalla liikunnalla sekä huolehtimalla työergonomiasta.

Hyvällä kunnolla ja liikunnalla on suuri merkitys työkykyyn sekä henkiseen hyvinvointiin

Liikuntaharjoittelu auttaa parhaiten, kun sitä toteutetaan oma lähtötaso ja omat vahvuudet huomioiden, mutta jo yhdelläkin liikuntaharjoituskerralla on merkitystä. Liikuntaharjoituksen aikana käynnistyy useita aineenvaihduntamuutoksia, jotka mm. lisäävät elimistön kykyä vastustaa ja sietää paremmin fyysistä ja psyykkistä stressiä.

Toteutus voi vaihdella yhdestä työhyvinvointi- tai virkistyspäivästä jaksotettuihin liikunnallisiin työhyvinvointivalmennuksiin. Kantavana ideana on tarjota teidän yrityksellenne mahdollisuus sitoutua työhyvinvoinnin kehittämiseen eripituisiksi ajoiksi.

Työhyvinvointi-päivän malliohjelma 1 (koko päivä)

09.00-09.30   Saapuminen, aamupala ja päiväohjelman läpikäynti
09.30-11.30   Kuntotestaus sekä pihapelejä
11.30-12.30   Lounas
12.30–13.30  Ravintoluento
13.30-15.00   Liikunta aktiviteetti (1-2 vaihtoehtoa)
15.00-15.30   Välipala
15.30-17.30  Sauna & Saunajooga
17.30-18.30   Illallinen

Malliohjelman 1 hinta

185 € + alv / hlö / 20 hengen ryhmä sisältäen tilavaraukset, ruokailut sekä ohjelman.

Työhyvinvointi-päivän malliohjelma 2 (½ päivä)

09.00-09.30    Saapuminen, aamupala ja päiväohjelman läpikäynti
09.30-10.30    Kevyt kehon avaus
10.30-12.00    Tiimipalaveri
12.00-13.00    Lounas
13.00-14.30    Liikunta aktiviteetti (1-2 vaihtoehtoa)
14.30-15.00    Smoothie workshop

Malliohjelman 2 hinta

115 € + alv / hlö / 20 hengen ryhmä sisältäen tilavaraukset, ruokailut sekä ohjelman.

Ota yhteyttä ja kerro miten teidän tiimi haluaisi viettää työhyvinvointi-päivää.

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti